JA A LA VENDA LES ENTRADES DELS CONCERTS DE VIVERS 2017!

posted in: Noticias | 0
  • ·        Podran adquirir-se en la web del Festival a un preu que varia entre els 12 i els 40 euros.
  • ·        L’edició 2017 realitza una aposta important per a millorar els serveis i la comoditat del recinte i fer dels concerts una experiència que integre oci, cultura i gastronomia
  • ·        L’avanç de programació inclou 14 actuacions de grups locals, nacionals i internacionals i es completarà pròximament.

 

València (20 febrer 2017).- A partir del 22 de Febrer el públic ja pot adquirir les entrades per als primers espectacles confirmats dels Concerts de Vivers de la Gran Fira de Juliol en la web del Festival  www.concertsdevivers.com. Es tracta de les 14 actuacions que es van presentar el passat 7 de febrer en l’Ajuntament de València amb la presència del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i en coordinació amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV), i que en breu es completarà amb nous concerts. El preu de les entrades oscil·la entre els 12 i els 40 euros, la qual cosa representa en alguns casos, especialment per als artistes internacionals, una reducció del 40% respecte a les tarifes d’altres punts del territori espanyol.

La regidoria de Cultura Festiva i Associació de Promotors han treballat conjuntament durant els últims mesos perquè la majoria dels concerts estiguen anunciats amb mesos d’antelació i facilitar així la inclusió de la programació en el calendari cultural i turístic de l’àmbit estatal i internacional. Així mateix, s’han agilitat els tràmits administratius per a aconseguir els permisos preceptius i els procediments habituals necessaris per a la contractació dels artistes i activació de la venda de la venda d’entrades.

Amb tot açò es pretén afavorir que, tant els turistes com el públic valencià, puguen tenir en compte l’agenda d’espectacles de la capital del Túria a l’hora de planificar la seua agenda estiuenca.

Aposta per la millora dels serveis, l’accessibilitat i la comoditat

Així mateix, com a gran novetat de 2017, el recinte lluirà una cara completament transformada que integrarà una zona de graderies i gespa que millorarà la comoditat i l’accessibilitat de l’espai. També s’incorporarà una completa i variada àrea de gastronomia i oci que faran de l’assistència als concerts una experiència única per a tots els públics en l’entorn privilegiat dels Jardins de Vivers. El projecte de millores del recinte és fruit de la col·laboració del govern municipal i MusicaProCV i la seua presentació tindrà lloc en breu.

Una programació musical diversa i de qualitat

L’edició 2017 dels Concerts de Vivers començarà el divendres 30 de juny amb els ritmes mestissos de Txarango i els valencians VaDeBo i Pupil·les Dilatives, duo femení de rap amb clar missatge feminista. El dia 3 serà el torn de la Michael Nyman Band, que celebrarà les seues 40 anys d’existència amb un recital retrospectiu. El pop de Love of Lesbian, grup que acaba de rebre el Disc d’Or per “El poeta Halley”, actuarà el dia 7.

Els Jardins de Vivers acolliran la festa de presentació del festival de reggae Rototom Sunsplash per segon any consecutiu. En aquesta ocasió, el dia 7, els protagonistes seran el llegendari artista africà Alpha Blondy i el conjunt navarrés Iseo & Dodosound. La cadència de sons jamaicans tornarà al recinte el 19 de juliol amb els incombustibles UB40.

El jazz també tindrà el seu espai en els Concerts de Vivers gràcies a la veu de Madeleine Peyroux, que presentarà el seu últim treball “Secular Hymns”, i a la jove trompetista, saxofonista i cantant Andrea Motis. Ambdues dones actuaran el dia 11. D’altra banda, el dilluns 17, la parella artística formada pel pianista Chick Corea i el banjo Béla Fleck rememoraran les composicions del disc “The Enchantment”, que compleix una dècada. Una setmana després, el 24 de juliol, el públic podrà gaudir del repertori eclèctic del nou crooner del jazz, Jamie Cullum.

El madrileny Leiva presentarà el dia 13 el seu tercer treball d’estudi, “Monstres”, i les bandes Celtas Cortos, El Mago de Oz, Ars Amandi i Irish Treble posaran les dosis necessàries de guitarres en la Nit Cèltica el 22 de juliol. També sonaran contundents les propostes de Riot Propaganda (la banda formada per Habeas corpus i Los Chikos del Maíz), Zoo i Atupa en una nit, la del 20 de juliol, reservada a grups valencians.

“La increïble història de violí” del cèlebre i irrepetible Ara Malikian posaran el toc clàssic el dia 14, el concert solidari amb els refugiats que protagonitzarà Salif Keita (15 de juliol) i la cadència llatina de Carlos Vives (dia 25) formen part d’una programació que es completarà en les pròximes setmanes.

Venda en canals oficials anunciats en www.conciertsdevivers.com

 

Leave a Reply